Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Justice Club Zabrat
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Ağalarov controleert de bal met de borst. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov begaat een overtreding. Ağalarov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Nəsirov onderschept slim de pass. Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirov met een sublieme pass. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Xəlilov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağabalayev met een snelle inworp. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - Zabrat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 47%, Zabrat 53%.
Justice Club - Zabrat 0:1

69e minuut.
Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov geeft de bal voor. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Justice Club - Zabrat 1:1

72e minuut.
Həşimov geeft een lange en hoge pass. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Cümşüdov onderschept slim de pass. Cahangirov verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - Zabrat 1:2

84e minuut.
Nəsirov controleert de bal met de borst. Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov passt de bal in één keer door. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ocaqlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 55%, Zabrat 45%.
Justice Club - Zabrat 1:2