Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.12 [del]
  • Stadion: Said Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
Said futbol Bakı
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


23e minuut.
Yunisov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cahangirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Said - futbol Bakı 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şüküroğlu met de inworp. Şahbazlı rent richting de bal. Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 41%, futbol Bakı 59%.
Said - futbol Bakı 0:1

58e minuut.
Zəngilanlı probeert naar een medespeler te passen. Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı passt de bal met de wreef. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. Cəfərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Cəfərov trapt de bal weg. Əmirli kopt de bal weg. İldırımoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
İldırımoğlu met de inworp. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı probeert naar een medespeler te passen. Qəribli rent richting de bal. Qəribli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mirzəməhəmmədov kopt de bal weg. Dilqəmov is nu in balbezit. Met opzet legt Qazıyev zijn tegenspeler op de grond. Dilqəmov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Məhərrəmov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Said - futbol Bakı 1:1

90e minuut.
Əmirli is nu in balbezit. Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Qəribli rent richting de bal. Qəribli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 42%, futbol Bakı 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Said - futbol Bakı 1:1