Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol Bakı Said
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Yunisov met een snelle inworp. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Qəribli rent richting de bal. Qəribli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mirzəməhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəməhəmmədov geeft de bal voor. Cahangirzadə geeft de bal voor. Qəribli is nu in balbezit. Qəribli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zəngilanlı probeert de bal met de borst te controleren. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev passt de bal in één keer door. Əmirli rent richting de bal. Əmirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Azəroğlu is nu in balbezit. Şahbazlı is nu in balbezit. Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Hacıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 67%, Said 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol Bakı - Said 0:0

67e minuut.
Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Mirzəməhəmmədov kopt de bal weg. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zəngilanlı met een sublieme pass. Qəribli is nu in balbezit. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. Hacıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Bayramoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Şəkərəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev passt de bal in één keer door. Zəngilanlı heeft problemen om de bal te vangen. Əmirli onderschept slim de pass. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Said 1:0

85e minuut.
Zəngilanlı speelt de bal door. Qəribli rent richting de bal. Habilsoy rent richting de bal. Qəribli onderschept slim de pass. Qəribli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 60%, Said 40%.
futbol Bakı - Said 1:0