Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabirabad Zabrat
lion taktik Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gonzalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trullen komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Quliyev is nu in balbezit. Adamov is nu in balbezit. Met opzet legt Quliyev zijn tegenspeler op de grond. Quliyev is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Ağamalıyev speelt de bal door. Tahincioğlu kopt de bal weg. Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen. Qazıyev onderschept slim de pass. Qazıyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabirabad - Zabrat 1:0

40e minuut.
Cahangirov is nu in balbezit. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev probeert naar een medespeler te passen. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabirabad - Zabrat 2:0

43e minuut.
Babaşov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamov met een snelle inworp. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabirabad - Zabrat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabirabad 39%, Zabrat 61%.
Sabirabad - Zabrat 3:0

52e minuut.
Nəcəfsoy heeft problemen om de bal te vangen. Camerieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerieri passt de bal met de wreef. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Caliendro is nu in balbezit. Caliendro geeft de bal voor. Trullen probeert naar een medespeler te passen. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zülfüqarov met een snelle inworp. Tahincioğlu speelt de bal door. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tahincioğlu de bal onder controle te krijgen. Bataz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Camerieri is nu in balbezit. Camerieri passt de bal met de wreef. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabirabad - Zabrat 4:0

76e minuut.
Babaşov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabirabad - Zabrat 5:0

78e minuut.
Xudayarov probeert naar een medespeler te passen. Qasımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımzadə geeft een lange en hoge pass. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Murray rent richting de bal. Murray passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Qazıyev de bal. Qazıyev draait met de bal, schiet en ... Xudayarov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hupało is nu in balbezit. Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev geeft de bal voor. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Caliendro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabirabad 24%, Zabrat 76%.
Sabirabad - Zabrat 5:0