Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Justice Club futbol Bakı
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu geeft de bal voor. Topçubaşov kopt de bal weg. Ağalarov is nu in balbezit. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mirzəməhəmmədov speelt de bal door. Mikayıllı is nu in balbezit. Mikayıllı probeert naar een medespeler te passen. Ağamalıyev is nu in balbezit. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - futbol Bakı 0:1

21e minuut.
Poladov met een sublieme pass. Əmirli rent richting de bal. Əmirli passt de bal met de wreef. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Camallı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirli. Əmirli krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft een lange en hoge pass. Əmirli probeert de bal aan de voet te houden. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yunisov passt de bal in één keer door. Camallı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirli. Əmirli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Poladov rent richting de bal. İsayev verovert de bal door een tackle van achteren. İsayev passt de bal in één keer door. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mirzəməhəmmədov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həşimov met een snelle inworp. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 35%, futbol Bakı 65%.
Justice Club - futbol Bakı 0:1

51e minuut.
Şahbazlı rent richting de bal. İsayev onderschept slim de pass. İsayev probeert naar een medespeler te passen. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Topçubaşov met een sublieme pass. Nəsirov rent richting de bal. Şahbazlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahbazlı krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Daar is Topçubaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağamalıyev draait met de bal, schiet en ... Ocaqlı bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 41%, futbol Bakı 59%.
Justice Club - futbol Bakı 0:1