Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol Bakı Justice Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ağalarov onderschept slim de pass. Mirseyid heeft problemen om de bal te vangen. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abdullayev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ağalarov de bal. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov onderschept slim de pass. Ağalarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nəsirov speelt de bal door. Ağalarov speelt de bal door. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid schiet op doel. Zərgərov heeft problemen om de bal te vangen. Bayramoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mikayıllı is nu in balbezit. Mikayıllı geeft de bal voor. Nəsirov probeert de bal aan de voet te houden. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Şahbazlı passt de bal in één keer door. Poladov rent richting de bal. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid verovert de bal door een tackle van achteren. Mirseyid schiet op doel. Bayramoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Şahbazlı speelt de bal door. Inworp. Həşimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Justice Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 71%, Justice Club 29%.
futbol Bakı - Justice Club 0:1

50e minuut.
Mirseyid passt de bal zonder na te denken. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev rent richting de bal. Ağalarov onderschept slim de pass. Ağalarov passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Justice Club 0:2

57e minuut.
Cümşüdov geeft de bal voor. Mirseyid kopt de bal weg. Hacıoğlu rent richting de bal. Ağalarov onderschept slim de pass. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Qazıyev geeft een lange en hoge pass. Camallı is nu in balbezit. Camallı geeft de bal voor. Ağalarov is nu in balbezit. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abdullayev rent richting de bal. Abdullayev met een sublieme pass. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov schiet op doel. Bayramoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nəsirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manaflı komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Abdullayev met een sublieme pass. Ağalarov is nu in balbezit. Mirseyid rent richting de bal. Ağalarov is nu in balbezit. Ağalarov schiet op doel. Bayramoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həşimov met de inworp. Ağalarov is nu in balbezit. Ağalarov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Justice Club 0:3

90e minuut.
Zərgərov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habilsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 66%, Justice Club 34%.
futbol Bakı - Justice Club 0:3