Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabrat Said
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Zəngilanlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Quliyev de bal. Qəribli verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu rent richting de bal. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Şüküroğlu geeft een hoge lob. Zəngilanlı is nu in balbezit. Quliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirov is nu in balbezit. Cahangirov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabrat - Said 1:0

14e minuut.
Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu passt de bal met de wreef. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli draait met de bal, schiet en ... Ağamalıyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dilqəmov met de inworp. Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu geeft een hoge lob. Quliyev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dilqəmov zal de hoekschop nemen. Zülfüqarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Azəroğlu rent richting de bal. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabrat - Said 1:1

27e minuut.
Zəngilanlı rent richting de bal. Zəngilanlı probeert naar een medespeler te passen. Babaşov is nu in balbezit. Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu draait met de bal, schiet en ... Ağamalıyev bokst de bal weg.

35e minuut.
Quliyev is nu in balbezit. Azəroğlu is nu in balbezit. Quliyev begaat een overtreding. Azəroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azəroğlu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Xudayarov trapt de bal weg. Klungelig pakt Şəkərəliyev de bal. Cahangirov rent richting de bal. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı probeert naar een medespeler te passen. Quliyev rent richting de bal. Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Qəzənfərov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabrat - Said 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabrat 81%, Said 19%.
Zabrat - Said 1:2

58e minuut.
İsayev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zülfüqarov met de inworp. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Ağabalayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quliyev met een sublieme pass. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabrat 57%, Said 43%.
Zabrat - Said 1:2