Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Sheki Fatality
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Muxtarov passt de bal zonder na te denken. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Muxtarov is nu in balbezit. Muxtarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Sheki - Fatality 0:1

10e minuut.
Alxas verovert de bal door een tackle van achteren. Alxas passt de bal in één keer door. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxtarov verovert de bal door een tackle van achteren. Muxtarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Babaşov kopt de bal weg. Xəzər rent richting de bal. Muradov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muradov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
İbrahimbəyov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağazadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Sheki - Fatality 0:2

31e minuut.
Xəzər speelt de bal door. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli onderschept slim de pass. Muxtarov rent richting de bal. Muxtarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Xəzər geeft een lange en hoge pass. Ağazadə heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədzadə is nu in balbezit. Həşimov verovert de bal door een tackle van achteren. Həşimov geeft een hoge lob. Zeynalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Atakişiyev is nu in balbezit. Atakişiyev geeft de bal voor. Muxtarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Sheki 52%, Fatality 48%.
Arsenal Sheki - Fatality 0:2

51e minuut.
Ordubadlı rent richting de bal. Nəzirov onderschept slim de pass. Muxtarov is nu in balbezit. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas maakt een afschuwelijke overtreding. Alxas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ordubadlı is nu in balbezit. Nəzirov is nu in balbezit. Nəzirov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muradov de bal. Muradov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Sheki 64%, Fatality 36%.
Arsenal Sheki - Fatality 0:2