Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Justice Club Sabirabad
Normal Tactiek lion taktik
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Inworp. Adamov met een snelle inworp. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap. Cümşüdov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Abdullayev geeft een hoge lob. Klimša kopt de bal weg. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Adamov met een snelle inworp. Nəsirov rent richting de bal. Murray onderschept slim de pass. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - Sabirabad 0:1

20e minuut.
Rofrano geeft een hoge lob. Topçubaşov kopt de bal weg. Rofrano heeft problemen om de bal te vangen. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid haalt uit met een fantastische trap. Bataz bokst de bal weg. Caliendro probeert de bal met de borst te controleren. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimša krijgt een gele kaart. Ağalarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nəsirov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Camerieri onderschept slim de pass. Topçubaşov rent richting de bal. Camerieri is nu in balbezit. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - Sabirabad 0:2

31e minuut.
Camerieri onderschept slim de pass. Camerieri passt de bal in één keer door. Xəlilov speelt de bal door. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Həşimov geeft een lange en hoge pass. Daar is Adamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov rent richting de bal. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klimša onderschept slim de pass. Adamov is nu in balbezit. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Camallı de bal. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bataz met een harde bal richting middenveld. Topçubaşov heeft problemen om de bal te vangen. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap. Ocaqlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 60%, Sabirabad 40%.
Justice Club - Sabirabad 0:2

54e minuut.
Caliendro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendro geeft een lange en hoge pass. Xəlilov rent richting de bal. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray passt de bal met de wreef. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xəlilov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Adamov met een sublieme pass. Cümşüdov is nu in balbezit. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - Sabirabad 0:3

69e minuut.
Ocaqlı trapt de bal weg van het doel. Camerieri rent richting de bal. Ağalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Ağalarov probeert naar een medespeler te passen. Həşimov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Camerieri probeert naar een medespeler te passen. Cəfərli rent richting de bal. Həşimov begaat een overtreding. Cəfərli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cəfərli kan niet meer verder spelen. Azəri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 59%, Sabirabad 41%.
Justice Club - Sabirabad 0:3