Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabirabad Justice Club
lion taktik Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qazıyev. Qazıyev krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Camerieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerieri geeft een lange en hoge pass. Camallı kopt de bal weg. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel. Ocaqlı bokst de bal weg.

27e minuut.
Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov speelt de bal door. Daar is Cümşüdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Gonzalo verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalo met een sublieme pass. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nəsirov passt de bal in één keer door. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağalarov. Ağalarov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ağalarov passt de bal met de wreef. Hupało verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manaflı neemt de hoekschop. Mirseyid springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Xəlilov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamov met de inworp. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerieri verovert de bal door een tackle van achteren. Camerieri speelt de bal door. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klimša rent richting de bal. Ağalarov onderschept slim de pass. Ağalarov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabirabad 35%, Justice Club 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sabirabad - Justice Club 0:0

58e minuut.
Manaflı geeft een hoge lob. Klimša is nu in balbezit. Klimša geeft een lange en hoge pass. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Murray draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ocaqlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Camerieri met een sublieme pass. Nəsirov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camerieri. Camerieri krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gonzalo met de inworp. Camerieri is nu in balbezit. Camerieri geeft de bal voor. Klungelig pakt Murray de bal. Murray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Adamov onderschept slim de pass. Adamov geeft een lange en hoge pass. Xəlilov heeft problemen om de bal te vangen. Murray onderschept slim de pass. Murray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabirabad - Justice Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabirabad 48%, Justice Club 52%.
Sabirabad - Justice Club 1:0