Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabrat Arsenal Sheki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Sokolov passt de bal in één keer door. Inworp. Quliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ağabalayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabalayev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Zülfüqarov is nu in balbezit. Zülfüqarov geeft de bal voor. Daar is İbrahimbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahangirov is nu in balbezit. Cahangirov draait met de bal, schiet en ... Zeynalov bokst de bal weg.

12e minuut.
Zeynalov speelt de bal door. Quliyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muradov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev geeft een lange en hoge pass. Zeynalov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Sokolov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ordubadlı komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev speelt de bal door. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ordubadlı rent richting de bal. Cahangirov onderschept slim de pass. Cahangirov speelt de bal door. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabrat 44%, Arsenal Sheki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabrat - Arsenal Sheki 0:0

54e minuut.
Qafarsoy geeft een lange en hoge pass. Zülfüqarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarov geeft de bal voor. Nəcəfsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Zeynalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev onderschept slim de pass. Quliyev met een sublieme pass. Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov passt de bal zonder na te denken. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov onderschept slim de pass. Muradov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Muradov onderschept slim de pass. Muradov probeert naar een medespeler te passen. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov verovert de bal door een tackle van achteren. Muradov haalt uit met een fantastische trap. Ağamalıyev bokst de bal weg. Babaşov rent richting de bal. Babaşov schiet op doel. Ağamalıyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babaşov rent richting de bal. Babaşov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabrat - Arsenal Sheki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabrat 45%, Arsenal Sheki 55%.
Zabrat - Arsenal Sheki 0:1