Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol Bakı Fatality
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Şahbazlı kan de bal niet met de borst controleren. Zəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zəfərli met een sublieme pass. Əsədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Alxas met een snelle inworp. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Bayramoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 0:1

14e minuut.
Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədli onderschept slim de pass. Zəfərli rent richting de bal. Əsədli is nu in balbezit. Əsədli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Şükürsoy geeft een hoge lob. Xəzər bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəzər probeert naar een medespeler te passen. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ağamalıyev passt de bal zonder na te denken. Mikayıllı rent richting de bal. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıllı onderschept slim de pass. Mikayıllı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şahbazlı rent richting de bal. Zəfərli onderschept slim de pass. Zəfərli met een sublieme pass. Əsədli is nu in balbezit. Əsədli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 0:2

31e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürsoy speelt de bal door. Əsədli rent richting de bal. Əsədli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 0:3

45e minuut.
Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev met een sublieme pass. Mirzəməhəmmədov is nu in balbezit. Zəfərli onderschept slim de pass. Zəfərli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 58%, Fatality 42%.
futbol Bakı - Fatality 0:4

46e minuut.
Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Əsədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahbazlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əsədli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Əsədli kan niet meer verder spelen. Muxtarov komt het veld opgelopen. Nəzirov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əmirbəyov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mirzəməhəmmədov ... Strafschop! Mirzəməhəmmədov krijgt een gele kaart. Əmirbəyov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zəfərli neemt zijn aanloop. Bayramoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Nəzirov onderschept slim de pass. Nəzirov met een sublieme pass. Zəfərli met een sublieme pass. Muxtarov rent richting de bal. Muxtarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 0:5

55e minuut.
Yunisov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yunisov met de inworp. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Şükürsoy met een sublieme pass. Zəfərli is nu in balbezit. Qazıyev onderschept slim de pass. Muxtarov onderschept slim de pass. Muxtarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 0:6

63e minuut.
Əmirli speelt de bal door. Ağamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli begaat een overtreding. Zəfərli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Həşimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunisov onderschept slim de pass. Yunisov geeft een lange en hoge pass. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 1:6

69e minuut.
Klungelig pakt Əmirli de bal. Əmirli passt de bal met de wreef. Ağamalıyev is nu in balbezit. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 2:6

72e minuut.
Inworp. Yunisov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ağamalıyev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Fatality 3:6

78e minuut.
Əmirbəyov geeft een hoge lob. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli probeert naar een medespeler te passen. Muxtarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxtarov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 46%, Fatality 54%.
futbol Bakı - Fatality 3:6