Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fatality futbol Bakı
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Qazıyev speelt de bal door. Mirzəməhəmmədov is nu in balbezit. Mirzəməhəmmədov passt de bal in één keer door. Mikayıllı rent richting de bal. Mikayıllı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Şahbazlı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Əmirli de bal. Əmirli speelt de bal door. Daar is Ağamalıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alxas kopt de bal weg. Qazıyev probeert de bal aan de voet te houden. Ağazadə rent richting de bal. Daar is Ağazadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağazadə schiet op doel. Bayramoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fatality - futbol Bakı 1:0

43e minuut.
Alxas speelt de bal door. Mirzəməhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəməhəmmədov passt de bal met de wreef. Ağamalıyev is nu in balbezit. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap. Məmmədov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fatality 60%, futbol Bakı 40%.
Fatality - futbol Bakı 1:0

51e minuut.
Mirzəməhəmmədov rent richting de bal. Mirzəməhəmmədov geeft een lange en hoge pass. Nəzirov kopt de bal weg. Zərgərov probeert naar een medespeler te passen. Şükürsoy geeft een hoge lob. Bayramoğlu bokst de bal weg.

57e minuut.
Xəzər geeft de bal voor. Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Muxtarov rent richting de bal. Muxtarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fatality - futbol Bakı 2:0

60e minuut.
Şahbazlı is nu in balbezit. Həşimov verovert de bal door een tackle van achteren. Həşimov probeert naar een medespeler te passen. Muxtarov rent richting de bal. Muxtarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Xəzər geeft de bal voor. Poladov is nu in balbezit. Şükürsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şükürsoy krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nağıyev onderschept slim de pass. Nağıyev met een sublieme pass. Muxtarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxtarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli rent richting de bal. Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Məmmədov met een harde bal richting middenveld. Şükürsoy kopt de bal weg. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxtarov onderschept slim de pass. Muxtarov haalt uit met een fantastische trap. Bayramoğlu bokst de bal weg.

89e minuut.
Həşimov rent richting de bal. Həşimov geeft een lange en hoge pass. Poladov rent richting de bal. Şükürsoy onderschept slim de pass. Şükürsoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fatality 47%, futbol Bakı 53%.
Fatality - futbol Bakı 2:0