Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.12 [del]
  • Stadion: Said Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Said Justice Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Həşimov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nəsirov kopt de bal weg. Daar is Mirseyid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsayev bereikt de bal nog maar net als eerste. İsayev haalt uit met een fantastische trap. Paşazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şəkərəliyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ağalarov de bal. Ağalarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zəngilanlı geeft een hoge lob. Qəribli is nu in balbezit. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli onderschept slim de pass. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ağalarov probeert de bal aan de voet te houden. Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid passt de bal met de wreef. Ağalarov rent richting de bal. Ağalarov haalt uit met een fantastische trap. Paşazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu speelt de bal door. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli draait met de bal, schiet en ... Ocaqlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Məhərrəmov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İsayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Said - Justice Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 53%, Justice Club 47%.
Said - Justice Club 0:1

64e minuut.
Zəngilanlı speelt de bal door. Cahangirzadə speelt de bal door. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Ocaqlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Said - Justice Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 43%, Justice Club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Said - Justice Club 1:1