Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Justice Club Said
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 22.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


21e minuut.
Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu probeert naar een medespeler te passen. Cümşüdov is nu in balbezit. Qəribli onderschept slim de pass. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. Ocaqlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Paşazadə trapt de bal weg. Şüküroğlu kopt de bal weg. Daar is Nəsirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu draait met de bal, schiet en ... Ocaqlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Xəlilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Justice Club - Said 0:1

33e minuut.
Camallı geeft een lange en hoge pass. Zəngilanlı kopt de bal weg. Daar is Qəribli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Ocaqlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İsayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manaflı komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Həşimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İldırımoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Həşimov raakt geblesseerd tijdens het duel. Topçubaşov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Şəkərəliyev de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid schiet op doel. Daar is Şəkərəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
İldırımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov rent richting de bal. Ağalarov passt de bal in één keer door. Mirseyid heeft problemen om de bal te vangen. Mirseyid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 59%, Said 41%.
Justice Club - Said 0:1

47e minuut.
Abdullayev rent richting de bal. Abdullayev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şüküroğlu met een snelle inworp. Azəroğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu passt de bal zonder na te denken. Xəlilov rent richting de bal. Qəribli verovert de bal door een tackle van achteren. Qəribli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Zəngilanlı de bal. Zəngilanlı met een sublieme pass. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli rent richting de bal. Qəribli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Azəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu passt de bal in één keer door. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azəroğlu. Azəroğlu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
İldırımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Həşimov met een sublieme pass. Şəkərəliyev kan de bal niet met de borst controleren. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəngilanlı is nu in balbezit. Ağalarov onderschept slim de pass. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cahangirzadə rent richting de bal. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov passt de bal zonder na te denken. Daar is Qəribli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəribli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justice Club 62%, Said 38%.
Justice Club - Said 0:1