Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koraoba FC Warn
4-3-3 El Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Malikov is nu in balbezit. Malikov schiet op doel. Vahabzadə speelt de bal door. Baburov rent richting de bal. Baburov haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Warn 0:1

19e minuut.
Akifoğlu is nu in balbezit. Xanbutayev onderschept slim de pass. Xanbutayev geeft een hoge lob. Malikov is nu in balbezit. Malikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Əlicanov geeft de bal voor. Aranlı is nu in balbezit. Aranlı speelt de bal door. Daar is Malikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli rent richting de bal. Aranlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aranlı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy geeft de bal voor. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski draait met de bal, schiet en ... Vahabzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Xanbutayev passt de bal zonder na te denken. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy speelt de bal door. Malikov rent richting de bal. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 39%, Warn 61%.
Koraoba FC - Warn 0:1

47e minuut.
Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu geeft een lange en hoge pass. Əlicanov kopt de bal weg. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Əlicanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərli passt de bal zonder na te denken. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Warszawski geeft een hoge lob. İbişov rent richting de bal. Malikov onderschept slim de pass. Malikov haalt uit met een fantastische trap. Vahabzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koraoba FC - Warn 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Səmədli de bal. Aranlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aranlı speelt de bal door. Malikov rent richting de bal. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəzərli met een snelle inworp. Warszawski geeft een hoge lob. Paal! Vahabzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Nəzərli probeert de bal aan de voet te houden. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nəzərli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski geeft een lange en hoge pass. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 38%, Warn 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koraoba FC - Warn 1:1