Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TƏRTƏR FK Westline
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Camalov is nu in balbezit. Nərimanov is nu in balbezit. Camalov maakt een afschuwelijke overtreding. Camalov krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Balayev verovert de bal door een tackle van achteren. Balayev passt de bal in één keer door. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tahirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ağabalayev komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Gəncəli probeert de bal aan de voet te houden. Camal rent richting de bal. Camal speelt de bal door. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Balayev speelt de bal door. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Azadvətən is nu in balbezit. İbrahimov onderschept slim de pass. İbrahimov draait met de bal, schiet en ... Paal! Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 53%, Westline 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TƏRTƏR FK - Westline 0:0

59e minuut.
İbrahimov is nu in balbezit. Babayev is nu in balbezit. İbrahimov verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gəncəli met een snelle inworp. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Westline 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 71%, Westline 29%.
TƏRTƏR FK - Westline 1:0