Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacin Fc şekiunited
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Daar is Ramilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Muradoğlu met een snelle inworp. Ordubadi rent richting de bal. Ordubadi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cəlilov passt de bal met de wreef. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy speelt de bal door. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ramilov passt de bal zonder na te denken. Daar is Cəlilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Şıxqayıbov schiet op doel. Xasaylı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - şekiunited 1:0

40e minuut.
Habilsoy met een sublieme pass. Əhmədsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov probeert de bal aan de voet te houden. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 51%, şekiunited 49%.
Tacin Fc - şekiunited 1:0

86e minuut.
Alxas rent richting de bal. Quliyev onderschept slim de pass. Quliyev passt de bal met de wreef. Əhmədsoy is nu in balbezit. Əhmədsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tacin Fc - şekiunited 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 52%, şekiunited 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacin Fc - şekiunited 1:1