Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:24
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.14 [del]
  • Stadion: Warn Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3080
Warn Azerbaycan023
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Məmmədov passt de bal met de wreef. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli begaat een overtreding. Zeynalli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zeynalli kan niet meer verder spelen. Nəsirov komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Tofiqli geeft de bal voor. Inworp. Sərdarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yaqubov onderschept slim de pass. Yaqubov speelt de bal door. Baburov is nu in balbezit. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Qayıbov passt de bal met de wreef. Cəbrayılov rent richting de bal. Seyidzadə rent richting de bal. Cəbrayılov onderschept slim de pass. Cəbrayılov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
İbişov geeft een hoge lob. Hakimov kopt de bal weg. Səmədli rent richting de bal. Baburov is nu in balbezit. Baburov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sərdarov geeft een hoge lob. Hakimov kopt de bal weg. Yusifsoy probeert de bal aan de voet te houden. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Azerbaycan023 1:0

42e minuut.
Yaqubov met een sublieme pass. Sərdarov geeft een hoge lob. Akif kopt de bal weg. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warn - Azerbaycan023 1:1

44e minuut.
Qayıbov geeft de bal voor. Seyidzadə rent richting de bal. Akif rent richting de bal. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Azerbaycan023 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 63%, Azerbaycan023 37%.
Warn - Azerbaycan023 1:2

46e minuut.
Daar is İbişov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbişov geeft een hoge lob. Daar is Akif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ... Vahabzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Məmmədov is nu in balbezit. Baburov onderschept slim de pass. Baburov probeert naar een medespeler te passen. Səmədli rent richting de bal. Səmədli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warn - Azerbaycan023 2:2

52e minuut.
Akifoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov met een sublieme pass. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Yaqubov de bal onder controle te krijgen. Səmədli rent richting de bal. Met opzet legt Məmmədov zijn tegenspeler op de grond. Məmmədov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Qayıbov rent richting de bal. Qayıbov geeft een lange en hoge pass. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ... Yusifsoy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 29%, Azerbaycan023 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warn - Azerbaycan023 2:2