Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sector-11 Koraoba FC
Normal Tactiek 4-3-3 El
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Warszawski kopt de bal weg. Valehzadə rent richting de bal. Malikov verovert de bal door een tackle van achteren. Malikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Seyidsoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector-11 - Koraoba FC 0:1

10e minuut.
Valehzadə geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nəzərli met de inworp. Warszawski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malikov de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bəşirov passt de bal zonder na te denken. Mikayıllı rent richting de bal. Akifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Seyidsoy probeert naar een medespeler te passen. Aranlı is nu in balbezit. Bəşirov is nu in balbezit. Aranlı verovert de bal door een tackle van achteren. Warszawski geeft een lange en hoge pass. Qəzənfərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Seyidsoy passt de bal met de wreef. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov passt de bal met de wreef. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sector-11 - Koraoba FC 1:1

32e minuut.
Xanbutayev probeert naar een medespeler te passen. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski passt de bal in één keer door. Malikov is nu in balbezit. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector-11 - Koraoba FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector-11 62%, Koraoba FC 38%.
Sector-11 - Koraoba FC 1:2

55e minuut.
Malikov is nu in balbezit. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy passt de bal met de wreef. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Şərəfov met een sublieme pass. Akifsoy rent richting de bal. Mikayıllı is nu in balbezit. Akifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akifsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bəşirov is nu in balbezit. Malikov onderschept slim de pass. Diniyev is nu in balbezit. Seyidsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə geeft een hoge lob. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər geeft een lange en hoge pass. Akifsoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sector-11 - Koraoba FC 2:2

72e minuut.
Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbutayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbutayev probeert naar een medespeler te passen. Malikov is nu in balbezit. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bəşirov passt de bal in één keer door. Warszawski rent richting de bal. Warszawski passt de bal zonder na te denken. Malikov is nu in balbezit. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Qəzənfərov trapt de bal weg van het doel. Bəşirov kopt de bal weg. Malikov heeft problemen om de bal te vangen. Malikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Adıgözəlov met een harde bal richting middenveld. Daar is Bəşirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski schiet op doel. Valehzadə probeert de bal aan de voet te houden. Qəzənfərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector-11 58%, Koraoba FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sector-11 - Koraoba FC 2:2