Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koraoba FC Sector-11
4-3-3 El Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Seyidsoy passt de bal zonder na te denken. Qəzənfərov speelt de bal door. Akifsoy kopt de bal weg. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov schiet op doel. Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov is nu in balbezit. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəlov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Sector-11 0:1

15e minuut.
Xanbutayev passt de bal in één keer door. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valehzadə de bal onder controle te krijgen. Qəzənfərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koraoba FC - Sector-11 1:1

18e minuut.
Nəzərli geeft de bal voor. Bəndəliyev rent richting de bal. Met opzet legt Malikov zijn tegenspeler op de grond. Malikov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski passt de bal met de wreef. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Seyidsoy met een sublieme pass. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov onderschept slim de pass. Malikov haalt uit met een fantastische trap. Qəzənfərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xanbutayev met een snelle inworp. Seyidsoy geeft de bal voor. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Sector-11 2:1

42e minuut.
Azər rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəlilov. Azər is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azər met een snel genomen vrije trap. Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Malikov rent richting de bal. Malikov haalt uit met een fantastische trap. Qəzənfərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 42%, Sector-11 58%.
Koraoba FC - Sector-11 2:1

62e minuut.
Dəmirov geeft de bal voor. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev passt de bal in één keer door. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə geeft een hoge lob. Babayev kopt de bal weg. Klungelig pakt Malikov de bal. Malikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Babayev probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıllı bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Warszawski passt de bal met de wreef. Nadirli is nu in balbezit. Malikov onderschept slim de pass. Malikov haalt uit met een fantastische trap. Qəzənfərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Sector-11 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 58%, Sector-11 42%.
Koraoba FC - Sector-11 3:1