Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacin Fc TƏRTƏR FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Alxas is nu in balbezit. Alxas geeft een hoge lob. Məmmədov is nu in balbezit. Şıxqayıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Şıxqayıbov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Amilov is nu in balbezit. Amilov geeft de bal voor. Klungelig pakt Orucov de bal. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas geeft de bal voor. Klungelig pakt Məmmədov de bal. Şıxqayıbov rent richting de bal. Şıxqayıbov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Məmmədov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vəlimətov met de inworp. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 45%, TƏRTƏR FK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacin Fc - TƏRTƏR FK 0:0

54e minuut.
Qasımsoy rent richting de bal. Vəlimətov onderschept slim de pass. Vəlimətov met een sublieme pass. Şıxqayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxqayıbov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Amilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas met een sublieme pass. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Şıxqayıbov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nəsirov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasımsoy met een snelle inworp. Nərimanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nərimanov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ramilov passt de bal zonder na te denken. Babayev is nu in balbezit. Alxas onderschept slim de pass. Alxas geeft de bal voor. Daar is Məmmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - TƏRTƏR FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 43%, TƏRTƏR FK 57%.
Tacin Fc - TƏRTƏR FK 1:0