Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TƏRTƏR FK Tacin Fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Alxas verovert de bal door een tackle van achteren. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Tacin Fc 0:1

17e minuut.
Nadirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Babayev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Daar is Nadirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucov geeft de bal voor. Ramilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramilov schiet op doel. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Tacin Fc 0:2

32e minuut.
Ramilov met de inworp. Klungelig pakt Alxas de bal. Alxas speelt de bal door. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Şıxqayıbov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Azadvətən probeert de bal aan de voet te houden. Ramilov rent richting de bal. Ramilov met een sublieme pass. Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli haalt uit met een fantastische trap. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vəlimətov onderschept slim de pass. Vəlimətov met een sublieme pass. Şıxqayıbov rent richting de bal. Şıxqayıbov haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Əlisoy trapt de bal weg. Alxas kopt de bal weg. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Şıxqayıbov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüstəmli trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nadirov de bal. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 68%, Tacin Fc 32%.
TƏRTƏR FK - Tacin Fc 0:2

55e minuut.
Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlimətov onderschept slim de pass. Vəlimətov probeert naar een medespeler te passen. Şıxqayıbov rent richting de bal. Şıxqayıbov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Azadvətən is nu in balbezit. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov passt de bal in één keer door. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Şıxqayıbov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nərimanov is nu in balbezit. Nərimanov geeft een hoge lob. Alxas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azəroğlu rent richting de bal. Azəroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Tacin Fc 1:2

79e minuut.
Gəncəli met de inworp. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən geeft een lange en hoge pass. Nərimanov is nu in balbezit. Nərimanov passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cəlilov passt de bal in één keer door. Şıxqayıbov heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədov begaat een overtreding. Məmmədov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Nadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən geeft een hoge lob. Nərimanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nərimanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TƏRTƏR FK - Tacin Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 67%, Tacin Fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TƏRTƏR FK - Tacin Fc 2:2