Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azerbaycan023 Koraoba FC
Normal Tactiek 4-3-3 El
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Nəzərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərli geeft een lange en hoge pass. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov haalt uit met een fantastische trap. Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaycan023 - Koraoba FC 0:1

2e minuut.
Xanbutayev kopt de bal weg. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy geeft een hoge lob. Warszawski maakt een snoekduik en kopt de bal. Malikov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aranlı onderschept slim de pass. Məmmədov onderschept slim de pass. Məmmədov geeft de bal voor. Akif rent richting de bal. Akif draait met de bal, schiet en ... Adıgözəlov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cəbrayılov passt de bal met de wreef. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov verovert de bal door een tackle van achteren. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Habilov met een harde bal richting middenveld. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranlı passt de bal met de wreef. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Zeynalli verovert de bal door een tackle van achteren. Zeynalli met een sublieme pass. Seyidsoy rent richting de bal. Daar is Malikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov speelt de bal door. Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov onderschept slim de pass. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Akif probeert naar een medespeler te passen. Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov passt de bal zonder na te denken. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaycan023 55%, Koraoba FC 45%.
Azerbaycan023 - Koraoba FC 0:1

60e minuut.
Nəcəfov geeft de bal voor. Inworp. Xanbutayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seyidsoy geeft een hoge lob. Nəcəfoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aranlı is nu in balbezit. Məmmədov onderschept slim de pass. Məmmədov geeft de bal voor. Sərdarov is nu in balbezit. Sərdarov geeft een hoge lob. Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Nəcəfov probeert naar een medespeler te passen. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov probeert naar een medespeler te passen. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Nəzərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədov passt de bal zonder na te denken. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy geeft de bal voor. Klungelig pakt Zeynalli de bal. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaycan023 - Koraoba FC 0:2

80e minuut.
Seyidsoy probeert naar een medespeler te passen. Rəfiyev is nu in balbezit. Azər begaat een overtreding. Rəfiyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nəcəfoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Akif rent richting de bal. Akif draait met de bal, schiet en ... Cəfərov probeert de bal aan de voet te houden. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaycan023 38%, Koraoba FC 62%.
Azerbaycan023 - Koraoba FC 0:2