Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacin Fc Westline
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Balayev passt de bal zonder na te denken. Şıxqayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolov begaat een overtreding. Şıxqayıbov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alxas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Şabanov met de inworp. Nadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tahirov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xəqani zal de hoekschop nemen. Sokolov is nu in balbezit. Sokolov passt de bal met de wreef. Daar is Daşdəmirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sokolov speelt de bal door. Nadirov is nu in balbezit. Nadirov passt de bal zonder na te denken. İbrahimov heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Xəqani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tahirov rent richting de bal. Nadirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tahirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tahirov neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 47%, Westline 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacin Fc - Westline 0:0

67e minuut.
Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirov rent richting de bal. Alxas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alxas krijgt een gele kaart. Tahirov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tahirov kan niet meer verder spelen. Ağabalayev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Camalov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Əlizadə komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sokolov probeert naar een medespeler te passen. Balayev is nu in balbezit. Cəlilov is nu in balbezit. Şıxqayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxqayıbov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vəlimətov heeft problemen om de bal te vangen. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal geeft een lange en hoge pass. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 49%, Westline 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacin Fc - Westline 0:0