Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.14 [del]
  • Stadion: Warn Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2928
Warn Westline
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Seyidzadə is nu in balbezit. Seyidzadə passt de bal zonder na te denken. Səmədli speelt de bal door. Baburov is nu in balbezit. Baburov haalt uit met een fantastische trap. Paşayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tahirov rent richting de bal. Yaqubov onderschept slim de pass. Yaqubov passt de bal zonder na te denken. Baburov rent richting de bal. Baburov haalt uit met een fantastische trap. Paşayev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Westline 1:0

12e minuut.
Baburov onderschept slim de pass. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov is nu in balbezit. Baburov schiet op doel. Paşayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Westline 2:0

25e minuut.
Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Şərifzadə kopt de bal weg. Sokolov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Paşayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tofiqli geeft een hoge lob. Seyidzadə kopt de bal weg. Camalov heeft problemen om de bal te vangen. Baburov is nu in balbezit. Baburov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Yaqubov rent richting de bal. Yaqubov geeft een hoge lob. Şərifzadə rent richting de bal. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Seyidzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tahirov met een sublieme pass. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 32%, Westline 68%.
Warn - Westline 2:0

61e minuut.
Yaqubov kopt de bal weg. Baburov heeft problemen om de bal te vangen. Səmədli rent richting de bal. Səmədli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Westline 3:0

70e minuut.
Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hakimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seyidzadə wilt de vrije trap nemen. Baburov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Westline 4:0

78e minuut.
Yusifov geeft de bal voor. Tahirov kopt de bal weg. Yaqubov rent richting de bal. İbrahimov onderschept slim de pass. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 46%, Westline 54%.
Warn - Westline 4:0