Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TƏRTƏR FK Koraoba FC
Normal Tactiek 4-3-3 El
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Gəncəli is nu in balbezit. Xanbutayev onderschept slim de pass. Xanbutayev probeert naar een medespeler te passen. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:1

6e minuut.
Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Əlisoy de bal. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:2

6e minuut.
Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev passt de bal zonder na te denken. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu onderschept slim de pass. Azəroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dəmirov verovert de bal door een tackle van achteren. Azəroğlu onderschept slim de pass. Cəfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev onderschept slim de pass. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy geeft de bal voor. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ... Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Azəroğlu rent richting de bal. Aranlı rent richting de bal. Azəroğlu onderschept slim de pass. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Seyidsoy passt de bal in één keer door. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov onderschept slim de pass. Warszawski rent richting de bal. Warszawski haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 39%, Koraoba FC 61%.
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:3

49e minuut.
Malikov haalt uit met een fantastische trap. Əlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Azadvətən rent richting de bal. Seyidsoy onderschept slim de pass. Seyidsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Azəroğlu rent richting de bal. Mikayıllı is nu in balbezit. Azəroğlu onderschept slim de pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cəfərov geeft een lange en hoge pass. Daar is Malikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədov rent richting de bal. Malikov verovert de bal door een tackle van achteren. Malikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aranlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aranlı geeft een hoge lob. Əlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:4

68e minuut.
Salayev is nu in balbezit. Seyidsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidsoy passt de bal met de wreef. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Xanbutayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malikov de bal. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov onderschept slim de pass. Malikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 58%, Koraoba FC 42%.
TƏRTƏR FK - Koraoba FC 0:5