Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koraoba FC Westline
4-3-3 El Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Camalov geeft de bal voor. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu passt de bal met de wreef. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sokolov passt de bal zonder na te denken. Tahirov is nu in balbezit. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tahirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Westline 0:1

8e minuut.
Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani passt de bal in één keer door. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Westline 0:2

14e minuut.
Cəfərov trapt de bal weg van het doel. Daar is Warszawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszawski passt de bal in één keer door. Malikov is nu in balbezit. Malikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Aranlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aranlı geeft een hoge lob. Şərifzadə rent richting de bal. Malikov verovert de bal door een tackle van achteren. Malikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yusifov passt de bal in één keer door. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski passt de bal met de wreef. Malikov rent richting de bal. Malikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - Westline 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 41%, Westline 59%.
Koraoba FC - Westline 1:2

46e minuut.
Balayev rent richting de bal. Malikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balayev met een snel genomen vrije trap. Xanbutayev is nu in balbezit. Qasımoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qasımoğlu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Yusifov met een sublieme pass. Camalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov speelt de bal door. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Xanbutayev rent richting de bal. Sokolov onderschept slim de pass. Sokolov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt İbrahimov de bal. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəlov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu speelt de bal door. Mikayıllı bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov onderschept slim de pass. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Qasımoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dəmirov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 39%, Westline 61%.
Koraoba FC - Westline 1:2