Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:17
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.14 [del]
  • Stadion: Warn Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2770
Warn TƏRTƏR FK
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Gəncəli is nu in balbezit. Xanbabayev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xanbabayev krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Nərimanov probeert de bal aan de voet te houden. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu passt de bal in één keer door. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cümşüdov passt de bal in één keer door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev speelt de bal door. Azəroğlu rent richting de bal. Azəroğlu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov passt de bal zonder na te denken. Səmədli speelt de bal door. Klungelig pakt Baburov de bal. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rüstəmli trapt de bal weg. Nərimanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifoğlu. Akifoğlu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hakimov rent richting de bal. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Seyidzadə speelt de bal door. Cümşüdov rent richting de bal. Səmədli verovert de bal door een tackle van achteren. Baburov rent richting de bal. Baburov schiet op doel. Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - TƏRTƏR FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 35%, TƏRTƏR FK 65%.
Warn - TƏRTƏR FK 1:0

61e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Səmədli passt de bal in één keer door. Məmmədov kan de bal niet met de borst controleren. Baburov rent richting de bal. Baburov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yaqubov kopt de bal weg. Səmədli rent richting de bal. Səmədli speelt de bal door. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Qasımsoy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akifoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Səmədli de bal. Səmədli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - TƏRTƏR FK 2:0

86e minuut.
Klungelig pakt Səmədli de bal. Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov passt de bal zonder na te denken. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 37%, TƏRTƏR FK 63%.
Warn - TƏRTƏR FK 2:0