Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şekiunited Sector-11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Əhmədsoy rent richting de bal. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy heeft problemen om de bal te vangen. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap. Xasaylı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Sector-11 0:1

18e minuut.
Diniyev probeert de bal aan de voet te houden. Ələkbərov is nu in balbezit. Habilsoy is nu in balbezit. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Ələkbərov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akifsoy rent richting de bal. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Sector-11 0:2

22e minuut.
Habilsoy speelt de bal door. Əhmədsoy rent richting de bal. Valehzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əhmədsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Habilsoy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ordubadi onderschept slim de pass. Ordubadi met een sublieme pass. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy haalt uit met een fantastische trap. Qəzənfərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Sector-11 1:2

26e minuut.
Ələkbərov rent richting de bal. Çələbiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Çələbiyev passt de bal met de wreef. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Diniyev kopt de bal weg. Tanrıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Xasaylı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Sector-11 1:3

43e minuut.
Sayadov is nu in balbezit. Türksevər onderschept slim de pass. Türksevər passt de bal zonder na te denken. Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Sector-11 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şekiunited 47%, Sector-11 53%.
şekiunited - Sector-11 1:4

69e minuut.
Ordubadi rent richting de bal. Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə met een sublieme pass. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Cəlilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap. Tanrıverdiyev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Akifsoy rent richting de bal. Rəsulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Ələkbərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Sector-11 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şekiunited 47%, Sector-11 53%.
şekiunited - Sector-11 1:5