Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacin Fc Azerbaycan023
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Orucov heeft problemen om de bal te vangen. Nadirov is nu in balbezit. Akif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akif is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Zeynalli is nu in balbezit. Zeynalli passt de bal met de wreef. Nəcəfov heeft problemen om de bal te vangen. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Orucov is nu in balbezit. Nadirov is nu in balbezit. Met opzet legt Sərdarov zijn tegenspeler op de grond. Sərdarov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Camal geeft een lange en hoge pass. Nadirov kopt de bal weg. Nəcəfov controleert de bal met de borst. Şıxqayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxqayıbov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nadirov geeft de bal voor. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadirov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 42%, Azerbaycan023 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tacin Fc - Azerbaycan023 0:0

46e minuut.
Vəlimətov is nu in balbezit. Sərdarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sərdarov geeft een hoge lob. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Məmmədov onderschept slim de pass. Məmmədov passt de bal met de wreef. Daşdəmirov rent richting de bal. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Azerbaycan023 0:1

86e minuut.
Yusifsoy geeft de bal voor. Inworp. Ramilov met een snelle inworp. Cəlilov probeert de bal met de borst te controleren. Cəlilov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 46%, Azerbaycan023 54%.
Tacin Fc - Azerbaycan023 0:1