Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azerbaycan023 Westline
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Habilov trapt de bal weg. Klungelig pakt Balayev de bal. Mirseyid met een sublieme pass. Cəbrayılov controleert de bal met de borst. Cəbrayılov haalt uit met een fantastische trap. Paşayev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaycan023 - Westline 1:0

7e minuut.
Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu met een sublieme pass. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Sokolov de bal onder controle te krijgen. Nəcəfoğlu is nu in balbezit. Nəcəfoğlu passt de bal in één keer door. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Məmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolov onderschept slim de pass. Sokolov probeert naar een medespeler te passen. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu geeft een hoge lob. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azerbaycan023 - Westline 1:1

42e minuut.
Məmmədov geeft een hoge lob. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov begaat een overtreding. Cəbrayılov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nəcəfoğlu wilt de vrije trap nemen. Paşayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaycan023 61%, Westline 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azerbaycan023 - Westline 1:1

52e minuut.
İbrahimov verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nəcəfoğlu de bal. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov schiet op doel. Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Rəfiyev speelt de bal door. Cəbrayılov rent richting de bal. Yusifov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yusifov krijgt een gele kaart. Cəbrayılov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cəbrayılov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paşayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaycan023 - Westline 2:1

63e minuut.
Tahirov onderschept slim de pass. Nəcəfoğlu onderschept slim de pass. Nəcəfoğlu probeert naar een medespeler te passen. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaycan023 58%, Westline 42%.
Azerbaycan023 - Westline 2:1