Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacin Fc Koraoba FC
Normal Tactiek 4-3-3 El
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Nəzərli met een snelle inworp. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas rent richting de bal. Warszawski verovert de bal door een tackle van achteren. Warszawski geeft een hoge lob. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malikov is nu in balbezit. Malikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Koraoba FC 0:1

10e minuut.
Alxas is nu in balbezit. Nəzərli probeert naar een medespeler te passen. Malikov rent richting de bal. Malikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Koraoba FC 0:2

16e minuut.
Malikov draait met de bal, schiet en ... Daşdəmirov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəzərli neemt de hoekschop. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov passt de bal in één keer door. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dəmirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bəşiroğlu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Xanbutayev geeft een lange en hoge pass. Daşdəmirov heeft problemen om de bal te vangen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski passt de bal zonder na te denken. Malikov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Koraoba FC 0:3

43e minuut.
Cəlilov passt de bal zonder na te denken. Nadirov is nu in balbezit. Seyidsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Malikov rent richting de bal. Malikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 53%, Koraoba FC 47%.
Tacin Fc - Koraoba FC 0:3

49e minuut.
Nadirov is nu in balbezit. Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov passt de bal met de wreef. Şıxqayıbov rent richting de bal. Şıxqayıbov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Azər met een snelle inworp. Xanbutayev speelt de bal door. Alxas is nu in balbezit. Malikov verovert de bal door een tackle van achteren. Malikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ramilov verovert de bal door een tackle van achteren. Ramilov probeert naar een medespeler te passen. Şıxqayıbov is nu in balbezit. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 53%, Koraoba FC 47%.
Tacin Fc - Koraoba FC 0:3