Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azerbaycan023 TƏRTƏR FK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Məmmədov geeft een lange en hoge pass. Azəroğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəcəfoğlu. Nəcəfoğlu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azəroğlu de bal. Azəroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Sərdarov onderschept slim de pass. Sərdarov speelt de bal door. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Qasımsoy kopt de bal weg. Babayev met een sublieme pass. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azerbaycan023 - TƏRTƏR FK 0:1

36e minuut.
Məmmədov onderschept slim de pass. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Nəcəfoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cəbrayılov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəbrayılov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaycan023 55%, TƏRTƏR FK 45%.
Azerbaycan023 - TƏRTƏR FK 0:1

54e minuut.
Rüstəmli met een harde bal richting middenveld. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov speelt de bal door. Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Məmmədov met een sublieme pass. Sərdarov is nu in balbezit. Sərdarov speelt de bal door. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüstəmli met een sublieme pass. Məmmədov kopt de bal weg. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif rent richting de bal. Akif haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gəncəli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev met een sublieme pass. Məmmədov is nu in balbezit. Azəroğlu onderschept slim de pass. Azəroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azerbaycan023 44%, TƏRTƏR FK 56%.
Azerbaycan023 - TƏRTƏR FK 0:1