Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koraoba FC şekiunited
4-3-3 El Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Seyidsoy geeft een hoge lob. Kərimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Malikov rent richting de bal. Malikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Xasaylı trapt de bal weg van het doel. Aranlı kopt de bal weg. Seyidsoy probeert de bal aan de voet te houden. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bəşiroğlu met een snelle inworp. Nəzərli heeft problemen om de bal te vangen. Nəzərli speelt de bal door. Malikov is nu in balbezit. Malikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mikayıllı kopt de bal weg. Aranlı geeft een lange en hoge pass. Muradoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Malikov is nu in balbezit. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Habilsoy geeft een hoge lob. Mikayıllı heeft problemen om de bal te vangen. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koraoba FC - şekiunited 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 52%, şekiunited 48%.
Koraoba FC - şekiunited 0:1

51e minuut.
Azər passt de bal zonder na te denken. Ordubadi is nu in balbezit. Ordubadi met een sublieme pass. Əhmədsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədsoy schiet op doel. Adıgözəlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu passt de bal met de wreef. Aranlı rent richting de bal. Aranlı geeft een hoge lob. Malikov krijgt zijn hoofd ertegen. Xasaylı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Çələbiyev onderschept slim de pass. Çələbiyev passt de bal zonder na te denken. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Çələbiyev rent richting de bal. Çələbiyev met een sublieme pass. Quliyev rent richting de bal. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koraoba FC 55%, şekiunited 45%.
Koraoba FC - şekiunited 0:1