Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şekiunited Koraoba FC
Normal Tactiek 4-3-3 El
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Seyidsoy is nu in balbezit. Çələbiyev onderschept slim de pass. Çələbiyev passt de bal met de wreef. Əhmədsoy is nu in balbezit. Əhmədsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Koraoba FC 1:0

12e minuut.
Əhmədsoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəfərov. Əhmədsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cəfərov geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Habilsoy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kərimov rent richting de bal. Kərimov geeft de bal voor. Klungelig pakt Habilsoy de bal. Malikov onderschept slim de pass. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Habilsoy geeft een hoge lob. Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov geeft een hoge lob. Əhmədsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Çələbiyev probeert naar een medespeler te passen. Ordubadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadi passt de bal in één keer door. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy schiet op doel. Adıgözəlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xanbutayev is nu in balbezit. Çələbiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xanbutayev. Xanbutayev krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mikayıllı passt de bal zonder na te denken. Quliyev probeert de bal met de borst te controleren. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Əhmədsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski rent richting de bal. Warszawski passt de bal in één keer door. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şekiunited - Koraoba FC 1:1

27e minuut.
Malikov verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidsoy speelt de bal door. Malikov is nu in balbezit. Malikov draait met de bal, schiet en ... Xasaylı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Koraoba FC 1:2

34e minuut.
Habilsoy rent richting de bal. Aranlı onderschept slim de pass. Aranlı passt de bal in één keer door. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov schiet op doel. Xasaylı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Azər bereikt de bal nog maar net als eerste. Azər geeft de bal voor. Inworp. Ordubadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quliyev geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şekiunited 46%, Koraoba FC 54%.
şekiunited - Koraoba FC 1:2

53e minuut.
Habilsoy onderschept slim de pass. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cəfərov de bal onder controle te krijgen. Adıgözəlov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şekiunited - Koraoba FC 2:2

60e minuut.
Adıgözəlov met een sublieme pass. Çələbiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Çələbiyev passt de bal in één keer door. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Bəşiroğlu de bal. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy met een sublieme pass. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Adıgözəlov trapt de bal weg. Habilsoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Əhmədsoy de bal. Əhmədsoy draait met de bal, schiet en ... Adıgözəlov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şekiunited - Koraoba FC 3:2

81e minuut.
Sayadov speelt de bal door. Kərimov probeert de bal met de borst te controleren. Malikov is nu in balbezit. Malikov schiet op doel. Xasaylı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şekiunited - Koraoba FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şekiunited 31%, Koraoba FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şekiunited - Koraoba FC 3:3