Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacin Fc Warn
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Alxas rent richting de bal. Səmədli rent richting de bal. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Baburov is nu in balbezit. Baburov haalt uit met een fantastische trap. Səmədli bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Nəsirov geeft de bal voor. Yaqubov kopt de bal weg. Klungelig pakt Daşdəmirov de bal. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alxas passt de bal zonder na te denken. Camal probeert naar een medespeler te passen. Daşdəmirov rent richting de bal. Baburov is nu in balbezit. Baburov draait met de bal, schiet en ... Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov schiet op doel. Səmədli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Warn 0:1

43e minuut.
Tofiqli geeft een hoge lob. Alxas is nu in balbezit. Səmədli begaat een overtreding. Səmədli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 53%, Warn 47%.
Tacin Fc - Warn 0:1

48e minuut.
İbişov geeft een lange en hoge pass. Baburov heeft problemen om de bal te vangen. Alxas probeert naar een medespeler te passen. Baburov rent richting de bal. Baburov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tofiqli geeft de bal voor. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli passt de bal in één keer door. Baburov is nu in balbezit. Baburov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirov is nu in balbezit. Baburov verovert de bal door een tackle van achteren. Baburov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Baburov is nu in balbezit. Səmədli rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nadirov ... Strafschop! Nadirov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Səmədli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Səmədli kan niet meer verder spelen. Seyidsoy komt het veld opgelopen. Baburov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Warn 0:2

72e minuut.
Seyidzadə kopt de bal weg. Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alxas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Seyidsoy de bal. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Yaqubov is nu in balbezit. Seyidsoy rent richting de bal. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nəsirov trapt de bal weg. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov speelt de bal door. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 68%, Warn 32%.
Tacin Fc - Warn 0:2