Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turan FK FCQarabag
huracan Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft de bal voor. Bədəlbəyli kopt de bal weg. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. Təhməzov bokst de bal weg. Muradlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Təhməzov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Acht de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann speelt de bal door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Təhməzov met een harde bal richting middenveld. Əmirzadə probeert naar een medespeler te passen. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Ankowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov met een sublieme pass. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... Şamilsoy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cəbrayılov zal de hoekschop nemen. Bədəlbəyli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Təhməzov trapt de bal weg van het doel. Cəbrayılov kopt de bal weg. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. Təhməzov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Təhməzov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 2:0

18e minuut.
Muradlı heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muradlı de bal onder controle te krijgen. Təhməzov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 3:0

22e minuut.
Məmmədoğlu kopt de bal weg. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 4:0

24e minuut.
Bədəlbəyli rent richting de bal. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli met een sublieme pass. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 5:0

29e minuut.
Göyçaylı geeft de bal voor. Inworp. Amilov met een snelle inworp. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov geeft de bal voor. Təhməzov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Şamilsoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Təhməzov met een harde bal richting middenveld. Zəfərli met een sublieme pass. Cəbrayılov speelt de bal door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 6:0

34e minuut.
Acht onderschept slim de pass. Acht speelt de bal door. Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov geeft een hoge lob. Ankowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 7:0

39e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Ankowski geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 8:0

40e minuut.
Cəlilov met de inworp. Hoffmann met een sublieme pass. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Təhməzov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 19%, FCQarabag 81%.
Turan FK - FCQarabag 9:0

46e minuut.
Cabirzadə komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cəlilov onderschept slim de pass. Cəlilov geeft een lange en hoge pass. Cabirzadə kopt de bal weg. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 10:0

49e minuut.
Zəfərli onderschept slim de pass. Zəfərli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Təhməzov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 11:0

52e minuut.
Seyidzadə trapt de bal weg. Cəbrayılov probeert naar een medespeler te passen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Təhməzov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Təhməzov speelt de bal door. Inworp. Cəbrayılov met de inworp. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ankowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Muradlı geeft de bal voor. Amilov geeft een lange en hoge pass. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Təhməzov trapt de bal weg. Hoffmann kopt de bal weg. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 12:0

67e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadov is nu in balbezit. Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski schiet op doel. Təhməzov bokst de bal weg. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 13:0

82e minuut.
Cəbrayılov met de inworp. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli passt de bal in één keer door. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft de bal voor. Klungelig pakt Muradlı de bal. Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şamilsoy trapt de bal weg van het doel. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Zəfərli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 14:0

88e minuut.
Muradlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəlilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Daar is Şamilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - FCQarabag 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 21%, FCQarabag 79%.
Turan FK - FCQarabag 15:0