Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozqurd FK Neftçi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Köçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov rent richting de bal. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Muradoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Fazilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov speelt de bal door. Quliyev rent richting de bal. Quliyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli probeert naar een medespeler te passen. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Neftçi 1:0

12e minuut.
Nəcəfzadə rent richting de bal. Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmli passt de bal in één keer door. Muradov is nu in balbezit. Muradov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Neftçi 2:0

28e minuut.
Valehzadə geeft een hoge lob. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov passt de bal met de wreef. Daar is Nemətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə geeft een hoge lob. Qazıyev heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Neftçi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozqurd FK 66%, Neftçi 34%.
Bozqurd FK - Neftçi 2:1

75e minuut.
Məşədiəzim met de inworp. Nemətov heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Quluzadə is nu in balbezit. Quluzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Şükürlü is nu in balbezit. Habilov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şükürlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüstəmli neemt de penalty, wat een uithaal! Nemətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Neftçi 3:1

85e minuut.
Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilov geeft een hoge lob. Quliyev rent richting de bal. Quliyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baxşıyev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Neftçi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozqurd FK 65%, Neftçi 35%.
Bozqurd FK - Neftçi 3:2