Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozqurd FK Turan FK
Normal Tactiek huracan
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten average
poor Passen excellent
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Klungelig pakt Fazilov de bal. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Qazıyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muradoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Baxşıyev trapt de bal weg van het doel. Inworp. Cəbrayılov met de inworp. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Turan FK 0:1

29e minuut.
Daar is Cəlilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəlilov passt de bal in één keer door. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft een hoge lob. Bədəlbəyli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cəlilov heeft problemen om de bal te vangen. Cəlilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Qazıyev de bal. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Turan FK 0:2

35e minuut.
Cəlilov onderschept slim de pass. Cəlilov geeft een hoge lob. Baxşıyev heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə schiet op doel. Muradoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Turan FK 0:3

37e minuut.
Hoffmann geeft de bal voor. Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə schiet op doel. Muradoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Turan FK 0:4

41e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een hoge lob. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Qazıyev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft een hoge lob. Muradoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozqurd FK 84%, Turan FK 16%.
Bozqurd FK - Turan FK 0:4

49e minuut.
Zəfərli geeft de bal voor. Klungelig pakt Baxşıyev de bal. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli schiet op doel. Muradoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Baxşıyev met een sublieme pass. Mirzəyev rent richting de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mirzəyev de bal onder controle te krijgen. Muradoğlu bokst de bal weg.

50e minuut.
Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... Muradoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Turan FK 0:5

59e minuut.
Baxşıyev rent richting de bal. Baxşıyev geeft de bal voor. Inworp. Cəbrayılov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zəfərli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cabirzadə passt de bal met de wreef. Muradoğlu met een sublieme pass. Hoffmann kopt de bal weg. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Muradoğlu trapt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Bədəlbəyli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov geeft de bal voor. Daar is Köçkün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Muradoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Fazilov rent richting de bal. Cəlilov onderschept slim de pass. Cəlilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabirzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Turan FK 0:6

85e minuut.
Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Qazıyev kopt de bal weg. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov passt de bal met de wreef. Hoffmann speelt de bal door. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Rüstəmli de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Muradoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozqurd FK 78%, Turan FK 22%.
Bozqurd FK - Turan FK 0:6