Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turan FK Bozqurd FK
huracan Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
excellent Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Rüstəmli passt de bal zonder na te denken. Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Fazilov kan de bal niet met de borst controleren. Bədəlbəyli onderschept slim de pass. Bədəlbəyli schiet op doel. Muradoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qazıyev met een sublieme pass. Valehzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli met een sublieme pass. Hoffmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cəlilov met een sublieme pass. Hoffmann speelt de bal door. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... Qazıyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muradoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Cəbrayılov de bal. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli passt de bal met de wreef. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Bozqurd FK 1:0

20e minuut.
Bədəlbəyli speelt de bal door. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Muradoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə passt de bal met de wreef. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli schiet op doel. Muradoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Bozqurd FK 2:0

23e minuut.
Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Ankowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Qazıyev is nu in balbezit. Cəlilov onderschept slim de pass. Cəlilov geeft een lange en hoge pass. Muradoğlu bokst de bal weg.

27e minuut.
Cəlilov heeft problemen om de bal te vangen. Cəlilov passt de bal met de wreef. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Köçkün geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft de bal voor. Daar is Baxşıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Bozqurd FK 3:0

36e minuut.
Amilov geeft de bal voor. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Qazıyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muradoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ankowski krijgt zijn hoofd ertegen. Muradoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Bozqurd FK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 26%, Bozqurd FK 74%.
Turan FK - Bozqurd FK 4:0

46e minuut.
Cabirzadə komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Fazilov rent richting de bal. Cabirzadə rent richting de bal. Baxşıyev is nu in balbezit. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxşıyev met een sublieme pass. Fazilov heeft problemen om de bal te vangen. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Köçkün de bal. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Köçkün de bal onder controle te krijgen. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Muradoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Bozqurd FK 5:0

84e minuut.
Cəbrayılov heeft problemen om de bal te vangen. Cəbrayılov geeft de bal voor. Daar is Qazıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski geeft een hoge lob. Muradoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Muradoğlu met een sublieme pass. Amilov kan de bal niet met de borst controleren. Amilov probeert naar een medespeler te passen. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cəlilov probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 19%, Bozqurd FK 81%.
Turan FK - Bozqurd FK 5:0