Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IlkinPark Ixvan
Normal Tactiek Maurinyo
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 33.1
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli passt de bal met de wreef. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Ixvan 0:1

4e minuut.
Cavadov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldoveanu rent richting de bal. Bečka rent richting de bal. Bečka haalt uit met een fantastische trap. Nadirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Xəlilli de bal. Remy is nu in balbezit. Remy met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Nadirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Blasinger passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka draait met de bal, schiet en ... Nadirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Xəlilli de bal. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Ixvan 0:2

17e minuut.
Yaqubov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kóczián met de inworp. Remy geeft een lange en hoge pass. Xəlilli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Ixvan 0:3

20e minuut.
Məhərəmli passt de bal zonder na te denken. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka speelt de bal door. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. Nadirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Daar is Bečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kóczián geeft een lange en hoge pass. Nadirov met een sublieme pass. Inworp. Ekoniak met een snelle inworp. Kóczián geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Remy onderschept slim de pass. Remy geeft de bal voor. Bečka rent richting de bal. Bečka haalt uit met een fantastische trap. Xəlilli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Məhərəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesù onderschept slim de pass. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Bečka verovert de bal door een tackle van achteren. Bečka geeft een hoge lob. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bečka maakt een snoekduik en kopt de bal. Nadirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IlkinPark 86%, Ixvan 14%.
IlkinPark - Ixvan 0:3

50e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián passt de bal in één keer door. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Ixvan 0:4

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekoniak met een snelle inworp. Kóczián geeft een hoge lob. Bečka is nu in balbezit. Bečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Remy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavadov rent richting de bal. Cavadov speelt de bal door. Bečka is nu in balbezit. Bečka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nadirov trapt de bal weg van het doel. Ekoniak kopt de bal weg. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
İbrahimoğlu met de inworp. Ekoniak is nu in balbezit. Ekoniak passt de bal met de wreef. Bečka is nu in balbezit. Bečka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Ixvan 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IlkinPark 73%, Ixvan 27%.
IlkinPark - Ixvan 0:5