Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarkhanrza CXELDI
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Breggia is nu in balbezit. Breggia probeert naar een medespeler te passen. Belchev is nu in balbezit. Belchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarkhanrza - CXELDI 0:1

8e minuut.
Aramburu speelt de bal door. Belchev is nu in balbezit. Belchev passt de bal in één keer door. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov passt de bal in één keer door. Bon rent richting de bal. Bon geeft een lange en hoge pass. Əmircanov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarkhanrza - CXELDI 0:2

18e minuut.
Əzimov speelt de bal door. Belchev rent richting de bal. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero geeft de bal voor. Bon kopt de bal weg. Vasifov controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kazımov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belchev is nu in balbezit. Belchev geeft een hoge lob. Əmircanov rent richting de bal. Vasifov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Köfteci met een harde bal richting middenveld. Inworp. Səfərov met een snelle inworp. Belchev rent richting de bal. Belchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Vasifov geeft een hoge lob. Xəlilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Osmanlı de bal. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Osmanlı controleert de bal met de borst. Belchev onderschept slim de pass. Belchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Əmircanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmircanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cavadoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazımov met een snelle inworp. Daar is Belchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belchev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
sarkhanrza - CXELDI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarkhanrza 83%, CXELDI 17%.
sarkhanrza - CXELDI 0:3

46e minuut.
Əmircanov is nu in balbezit. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero met een sublieme pass. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Aramburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilov verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilov passt de bal zonder na te denken. Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Vasifov passt de bal met de wreef. Əmircanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavadoğlu rent richting de bal. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Cavadoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanlı rent richting de bal. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mustafayev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazımov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Belchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sarkhanrza - CXELDI 0:4

79e minuut.
Doeltrap. Rüstəmbəyli trapt de bal weg van het doel. Ferrero kopt de bal weg. Belchev is nu in balbezit. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Breggia rent richting de bal. Klungelig pakt Ferrero de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahbazlı. Şahbazlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarkhanrza 69%, CXELDI 31%.
sarkhanrza - CXELDI 0:4