Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ixvan Qarabağ futbol klubu
Maurinyo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.1 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Sarabski speelt de bal door. Inworp. Ekoniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kóczián rent richting de bal. Kóczián geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bečka verovert de bal door een tackle van achteren. Bečka speelt de bal door. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Paşayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 1:0

8e minuut.
Nəbi is nu in balbezit. Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Abbasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gesù raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nogués komt het veld opgelopen.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nogués zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remy speelt de bal door. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Remy geeft de bal voor. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Bečka rent richting de bal. Bečka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 2:0

25e minuut.
Moldoveanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Cəfərli de bal. Cəfərli passt de bal zonder na te denken. Bečka is nu in balbezit. Bečka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kóczián kopt de bal weg. Moldoveanu is nu in balbezit. Abbaslı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abbaslı krijgt een gele kaart. Moldoveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bečka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Axundov is nu in balbezit. Nogués onderschept slim de pass. Nogués probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 24%, Qarabağ futbol klubu 76%.
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 2:0

50e minuut.
Bečka is nu in balbezit. Bečka passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 3:0

55e minuut.
Nogués verovert de bal door een tackle van achteren. Nogués geeft de bal voor. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 4:0

59e minuut.
Immler bereikt de bal nog maar net als eerste. Immler geeft de bal voor. Daar is Şahmalıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka haalt uit met een fantastische trap. Paşayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 5:0

65e minuut.
Daar is Ekoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoniak met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Paşayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 6:0

75e minuut.
Sarabski met een sublieme pass. Bečka is nu in balbezit. Bečka passt de bal in één keer door. Nogués is nu in balbezit. Nogués geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 7:0

89e minuut.
Blasinger geeft de bal voor. Abbasoğlu is nu in balbezit. Kóczián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kóczián krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Nogués kopt de bal weg. Şahmalıyev probeert de bal aan de voet te houden. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Paşayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 29%, Qarabağ futbol klubu 71%.
Ixvan - Qarabağ futbol klubu 7:0