Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JackDaniels FK sarkhanrza
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Arifov is nu in balbezit. Arifov met een sublieme pass. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli rent richting de bal. Məmmədli draait met de bal, schiet en ... Səfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Məmmədhəsənov trapt de bal weg van het doel. Əzimov kopt de bal weg. Tağıyev is nu in balbezit. Tağıyev schiet op doel. Məmmədhəsənov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mehdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Şahbazlı onderschept slim de pass. Şahbazlı probeert naar een medespeler te passen. Tağıyev is nu in balbezit. Tağıyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Osmanlı probeert naar een medespeler te passen. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov is nu in balbezit. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazlı passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - sarkhanrza 0:1

31e minuut.
Əbülfəzov met de inworp. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov geeft de bal voor. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Səfərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Əzimov onderschept slim de pass. Əzimov geeft een hoge lob. Zeynalli probeert naar een medespeler te passen. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı geeft de bal voor. Məmmədhəsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Səfərov met de inworp. Şahbazlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dəvəli de bal. Xəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - sarkhanrza 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JackDaniels FK 67%, sarkhanrza 33%.
JackDaniels FK - sarkhanrza 0:2

69e minuut.
Mehdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Poladov is nu in balbezit. Şahbazlı onderschept slim de pass. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abdullayev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Məmmədhəsənov met een harde bal richting middenveld. Nərimanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nərimanov passt de bal met de wreef. Osmanlı rent richting de bal. Osmanlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zeynalli rent richting de bal. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı met een sublieme pass. Tağıyev is nu in balbezit. Tağıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - sarkhanrza 0:3

82e minuut.
Şahbazlı probeert naar een medespeler te passen. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev begaat een overtreding. Mustafayev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JackDaniels FK 54%, sarkhanrza 46%.
JackDaniels FK - sarkhanrza 0:3