Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IlkinPark Qarabağ futbol klubu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Şəkərəliyev probeert naar een medespeler te passen. Xaliqov met een sublieme pass. Balayev speelt de bal door. Zeynalov rent richting de bal. Zeynalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 1:0

9e minuut.
Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev geeft de bal voor. Daar is Axundov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sarabski speelt de bal door. Daar is Xaliqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xaliqov met een sublieme pass. Rövşənov is nu in balbezit. Rövşənov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nadirov met een harde bal richting middenveld. Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Cəfərli probeert naar een medespeler te passen. Rövşənov is nu in balbezit. Rövşənov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 1:1

25e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Rövşənov onderschept slim de pass. Xaliqov is nu in balbezit. Xaliqov haalt uit met een fantastische trap. Nadirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 1:2

27e minuut.
Zeynalov is nu in balbezit. Abbasoğlu is nu in balbezit. Zeynalov onderschept slim de pass. Zeynalov draait met de bal, schiet en ... Abbaslı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
İbrahimoğlu controleert de bal met de borst. İbrahimoğlu met een sublieme pass. Nadirli probeert naar een medespeler te passen. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 2:2

39e minuut.
İbrahimoğlu geeft de bal voor. Sarabski kopt de bal weg. Xaliqov heeft problemen om de bal te vangen. Xaliqov draait met de bal, schiet en ... Xəlilli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IlkinPark 60%, Qarabağ futbol klubu 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 2:2

58e minuut.
Qafarsoy rent richting de bal. Met opzet legt Sarabski zijn tegenspeler op de grond. Qafarsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şəkərəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Şəkərəliyev passt de bal in één keer door. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 3:2

64e minuut.
Paşayev trapt de bal weg. Balayev is nu in balbezit. Axundov met een sublieme pass. Rövşənov rent richting de bal. Rövşənov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Xaliqov rent richting de bal. Rövşənov rent richting de bal. Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov draait met de bal, schiet en ... Yaqubov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bədirxanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Xəlilli de bal. Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov schiet op doel. Nadirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IlkinPark 40%, Qarabağ futbol klubu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IlkinPark - Qarabağ futbol klubu 3:3