Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CXELDI JackDaniels FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


3e minuut.
Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov passt de bal in één keer door. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - JackDaniels FK 1:0

7e minuut.
Şükürov verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürov met een sublieme pass. Dünyamalıyev rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əbülfəzov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Əbülfəzov passt de bal met de wreef. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov met een sublieme pass. Məmmədli is nu in balbezit. Məmmədli draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qafarsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abdullayev de bal onder controle te krijgen. Məmmədhəsənov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - JackDaniels FK 2:0

17e minuut.
Məmmədli rent richting de bal. Kazımov rent richting de bal. Kazımov geeft een hoge lob. Arifov is nu in balbezit. Arifov geeft een hoge lob. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - JackDaniels FK 2:1

21e minuut.
Poladov rent richting de bal. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov met een sublieme pass. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Poladov kopt de bal weg. Arifov controleert de bal met de borst. Vahabov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahabov krijgt een gele kaart. Arifov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arifov kan niet meer verder spelen. Banişevski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mehdiyev speelt de bal door. Qafarsoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeynalli. Zeynalli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Loğmanzadə passt de bal met de wreef. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov met een sublieme pass. Rahibov rent richting de bal. Rahibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - JackDaniels FK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 55%, JackDaniels FK 45%.
CXELDI - JackDaniels FK 3:1

47e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Rahibov onderschept slim de pass. Məmmədov is nu in balbezit. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - JackDaniels FK 4:1

52e minuut.
Loğmanzadə probeert naar een medespeler te passen. Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov geeft de bal voor. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mikayilov is nu in balbezit. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli geeft de bal voor. Rahibov rent richting de bal. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - JackDaniels FK 5:1

64e minuut.
Seyidbəyli is nu in balbezit. Poladov verovert de bal door een tackle van achteren. Poladov passt de bal met de wreef. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli schiet op doel. Niftəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Zeynalli geeft de bal voor. Inworp. Qafarsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Məmmədov de bal. Məmmədov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Seyidbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov passt de bal met de wreef. Məmmədov rent richting de bal. Məmmədov geeft een hoge lob. Məmmədhəsənov bokst de bal weg.

81e minuut.
Şükürov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Məmmədli de bal. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Loğmanzadə geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əbülfəzov met de inworp. Şükürov geeft de bal voor. Vahabov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 44%, JackDaniels FK 56%.
CXELDI - JackDaniels FK 5:1