Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ixvan sarkhanrza
Maurinyo Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.9 gemiddelde waardering 16.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Nərimanov heeft problemen om de bal te vangen. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - sarkhanrza 1:0

11e minuut.
Xəlilov is nu in balbezit. Xəlilov geeft de bal voor. Osmanlı speelt de bal door. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ekoniak speelt de bal door. Bečka is nu in balbezit. Vasifov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasifov krijgt een gele kaart. Bečka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bečka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - sarkhanrza 2:0

29e minuut.
Kóczián rent richting de bal. Kóczián geeft de bal voor. Daar is Cavadoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bečka rent richting de bal. Bečka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - sarkhanrza 3:0

33e minuut.
Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Bečka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vasifov ... Strafschop! Bečka raakt geblesseerd tijdens het duel. Bečka neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Şahbazlı rent richting de bal. Tağıyev is nu in balbezit. Immler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tağıyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahbazlı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - sarkhanrza 3:1

41e minuut.
Blasinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kóczián de bal. Kóczián geeft een hoge lob. Bečka rent richting de bal. Bečka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 32%, sarkhanrza 68%.
Ixvan - sarkhanrza 3:1

50e minuut.
Remy passt de bal zonder na te denken. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - sarkhanrza 4:1

80e minuut.
Kóczián onderschept slim de pass. Kóczián probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Rüstəmbəyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - sarkhanrza 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 33%, sarkhanrza 67%.
Ixvan - sarkhanrza 5:1