Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CXELDI IlkinPark
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy met een sublieme pass. Zeynalov is nu in balbezit. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Köfteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kazımov geeft de bal voor. Balayev rent richting de bal. Əmircanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əmircanov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Xəlilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev speelt de bal door. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Köfteci trapt de bal weg. Klungelig pakt Belchev de bal. Belchev passt de bal in één keer door. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. İbrahimoğlu onderschept slim de pass. İbrahimoğlu speelt de bal door. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nadirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nadirov probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy kopt de bal weg. Ahumada heeft problemen om de bal te vangen. Zeynalov rent richting de bal. Zeynalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada passt de bal in één keer door. Əmircanov is nu in balbezit. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 53%, IlkinPark 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CXELDI - IlkinPark 0:0

58e minuut.
Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rəhimli de bal onder controle te krijgen. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - IlkinPark 1:0

63e minuut.
Vahabov rent richting de bal. Balayev speelt de bal door. İbrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - IlkinPark 2:0

67e minuut.
Rəhimli passt de bal zonder na te denken. Balayev speelt de bal door. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov onderschept slim de pass. Zeynalov schiet op doel. Köfteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov schiet op doel. Köfteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
İbrahimoğlu is nu in balbezit. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Belchev rent richting de bal. Belchev haalt uit met een fantastische trap. Nadirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - IlkinPark 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 38%, IlkinPark 62%.
CXELDI - IlkinPark 3:0