Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IlkinPark CXELDI
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 34.6
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


15e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Belchev onderschept slim de pass. Belchev passt de bal in één keer door. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Xəlilli geeft de bal voor. Aramburu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şəkərəliyev. Şəkərəliyev krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Məhərəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon verovert de bal door een tackle van achteren. Bon passt de bal zonder na te denken. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bon met de inworp. Aramburu geeft een lange en hoge pass. Əmircanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belchev rent richting de bal. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aramburu met een sublieme pass. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev passt de bal zonder na te denken. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Belchev kan de bal niet met de borst controleren. Belchev probeert naar een medespeler te passen. İbrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ferrero met een sublieme pass. Breggia rent richting de bal. Breggia passt de bal in één keer door. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel. Nadirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - CXELDI 0:1

45e minuut.
Ferrero passt de bal zonder na te denken. Vahabov is nu in balbezit. Yaqubov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vahabov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belchev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - CXELDI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IlkinPark 64%, CXELDI 36%.
IlkinPark - CXELDI 0:2

47e minuut.
Əmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon verovert de bal door een tackle van achteren. Bon geeft een lange en hoge pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov rent richting de bal. Belchev is nu in balbezit. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Xəlilli trapt de bal weg van het doel. Aramburu kopt de bal weg. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - CXELDI 0:3

54e minuut.
Nadirov trapt de bal weg van het doel. Ferrero kopt de bal weg. Klungelig pakt Əmircanov de bal. Belchev is nu in balbezit. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bon geeft de bal voor. Qafarsoy rent richting de bal. Aramburu verovert de bal door een tackle van achteren. Belchev rent richting de bal. Belchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
İbrahimoğlu rent richting de bal. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vahabov met een snelle inworp. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nadirov geeft de bal voor. Breggia kopt de bal weg. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Yaqubov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Xəlilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
IlkinPark - CXELDI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IlkinPark 80%, CXELDI 20%.
IlkinPark - CXELDI 0:4